Eclere

de Miha in Dulciuri, 4 Mai 2009 | 21177 vizualizari

COMENTARII (14)

Oana 1

07.05.2009, 18:33

In reteta mea se pune ulei, chiar ca sunt bune si foarte usor de pregatit.

ANCA 1

09.05.2009, 12:05

pe toate le mananc eu, acum, pe loc!

Michelle 1

04.11.2009, 20:15

si eu tot cu ulei le fac!

Bucataras Dragos 1

17.12.2009, 11:18

Miha 1

17.12.2009, 11:35

Dragos, sa fac vreo cateva si le trimit colet? Sau tragi o fuguta la Iasi?

Bucataras Dragos 1

17.12.2009, 14:34

daca vin iau eclere si la pachet

Miha 1

17.12.2009, 14:39

Macar sa merite drumul!

Bucataras Dragos 1

17.12.2009, 15:16

corect

ionela2682 1

11.02.2010, 12:04

vreau si eu ! arata super! cred ca ma apuc si eu sa fac!

Rodie 1

09.10.2010, 15:52

wow, ce bun arata

Miha 1

09.10.2010, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bombite betive