Ecler cu doua creme

de Julie in Prajituri, 19 Mai 2010 | 9805 vizualizari

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 08:47

ce bine arata

lia maria 1

19.05.2010, 08:54

Waw, vin cu furculitele dupa vreo doua....

ela 1

19.05.2010, 09:27

tare bine arata

Roxana 1

19.05.2010, 10:03

yummy

Miha 1

19.05.2010, 10:10

Ce-mi plac eclerele. Dar cum spunea o prietena draga mie: "cam multa munca pentru 2 minute de placere" Se termina cat ai clipi.

Rocsi 1

19.05.2010, 11:00

delicioase

madi_marin 1

19.05.2010, 11:10

arata bine.... si mie imi plac eclerele foarte mult....

epurasha2bb 1

19.05.2010, 12:26

de astea nu ma satur niciodata! arata super bine!5 furculite!

Julie 1

19.05.2010, 14:11

Chiar ca e multa munca ...dar rezultatul...yamy! yamy!

Sylvia 1

19.05.2010, 18:38

Excelent arata, 5 furclite si felicitari !!!!

mena29 1

19.05.2010, 22:13

Mmmmmm ce bune

Bunica 1

19.05.2010, 22:24

Munca nu se compara cu placerea de a manca eclere Super eclere !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Craiasa Zapezii