Dulceata de visine-Multicooker

de AdyNA_RadU in Dulciuri, 30 Iun 2014 | 4144 vizualizari

 

(reteta de inspiratie pentru concurs: http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-cirese-2-48104.html)

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de visine (aprox.1 kg de visine farasamburi)
  • 500 gr zahar
  • 2 linguri de zeama de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine-Multicooker:

Am spalat visine, le-am indepartat coditele si le-am scos samburii apoi le-am pus in vasul mare Multicooker.Am adaugat zaharul si le-am lasat aproximativ o ora sa isi lase putina zeama.

Am conectat aparatul la sursa de curent, am selectat din meniu JAM (gem) si la timp am selectat o ora.

Nu am inchis capacul aparatului pentru a putea vedea atunci cand se formeaza spuma. A facut spuma, nu foarte multa insa pentru ca am stat langa aparat si cum a inceput sa faca, cum am luat-o.Cand n-a mai facut spuma am pus si zeama de lamaie si am amestecat.

Dupa o ora dulceata era gata.Am pus pe o farfurie pentru a vedea daca se incheaga ,apoi am pus-o in borcanele curate si scurse.Borcanele le-am pus intr-o patura pentru a se raci treptat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine-Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu portocala si ciocolata