Dulceaţă de vişine

de diaconta in Conserve, 30 Iun 2012 | 17281 vizualizari

COMENTARII (56)

Georgiana78 1

01.07.2012, 08:23

mmmmmm, ce bun.....! Sa stii ca si eu anul asta sunt tentata de gelfix.....sau Margaritarul care l-ai folosit si tu....! Super dulceata, este preferata mea...! Pupici!

mena29 1

01.07.2012, 08:24

si

diaconta 1

01.07.2012, 08:36

Ana,mie-mi place asa foarte mult

diaconta 1

01.07.2012, 08:36

Mena

madi_marin 1

01.07.2012, 09:52

dau si eu o comanda de vreo 10 borcane...pot? e delicioasa dulceata, eu n-am facut....inca...

DIANA B 1

01.07.2012, 10:04

De maine la Lidl gasesti dispozitiv de scos samburii , la doar 25 de lei / cea mai buna dulcetica , zic io ...place tareeeeeeeee

mirela0911 1

01.07.2012, 10:51

O dulceata tare buna, dar prezentarea e de nota 20!

gaby_gabytza 1

01.07.2012, 11:03

Place

Alinutza80 1

01.07.2012, 13:28

saptamana viitoare vin si eu in Romania,imi pastrezi si mie un borcanel?

Bunica 1

01.07.2012, 14:42

astazi am cumparat visine si maine dimineta trec la pregatirea dulcetei ,dar fara gel fix fiecare este liber sa foloseasca si sa consume ce doreste pentru ce esti harnicuta

Lau 1

01.07.2012, 16:54

ce culoare frumoasa

kamy 1

01.07.2012, 18:47

sa-l verifici neaparat,draga mea....anul trecut am facut si eu experienta asta cu dulceata de capsuni...am pus 2 kg de fructe si un kg de zahar, mi-am spus ca sunt dulci fructele si....mi-a facut floare(specific...de vreo 10 ani folosesc numai geliezucher nemtesc 1:1)...anul asta am folosit gelfix 2 in 1 si 3 in 1,depinde de dulceata fructelor...parca-mi place mai mult...e dulce cat doresti...te puuup

diaconta 1

01.07.2012, 19:06

Kamy,nu cred ca o sa apuce multe zile,e prea bun am sa-l folosesc la deserturi.
Sa stii ca m-am gandit si eu la faptul ca am pus mai putin,vom vedea.
Cu gelfix ai mai multe optiuni

diaconta 1

01.07.2012, 19:06

Masi,punem cum sa nu pentru tine

diaconta 1

01.07.2012, 19:07

Alinutza,desigur iti pastrez

diaconta 1

01.07.2012, 19:07

Bunica,asa este,fiecare alege ceea ce-i convine
sa vii mai des pe la noi

diaconta 1

01.07.2012, 19:08

Diana,am un dispozitiv manual de scos samburii,la cantitatea asta merge si asa

diaconta 1

01.07.2012, 19:09

Mirela multumesc

laura_n 1

01.07.2012, 19:09

cea mai buna dulceata !

diaconta 1

01.07.2012, 19:10

Lau
Gabytza
multumesc

mamaieelena 1

01.07.2012, 20:01

incerc sa fiu si eu de acord cu acest component al unei dulceti sau gem dar eu intreb asa;daca vei folosi gemul sau dulceata la o prajitura pe care trebuie sa o bagi la cuptor si are in componenta ei si acest fel de gem ce crezi ca sa intampla?va mai ramane in compozitie sau se lichefiaza?

altfel bun si aspectos

mamaieelena 1

01.07.2012, 20:04

revin sa precizez ca nu stiu cum este eu doar intreb?ca sa stiu ce trebuie sa fac pentru a reduce si eu timpul de pregatire....

diaconta 1

01.07.2012, 20:23

Mamaie,sincer nu m-am gandit la asta
dar o sa ma risc,altfel deja visez la niste clatite cu dulceata asta grozava

Alinutza80 1

01.07.2012, 20:41

si mie imi plac clatitele cu dulceata

diaconta 1

01.07.2012, 22:14

Alinutza,parca le si simt gustul combinate cu dulceata asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba