Dulceata de portocale - dulce foc

de cccris in Dulceata / Gem, 5 Feb 2010 | 18454 vizualizari

COMENTARII (10)

Bunica 1

05.02.2010, 20:16

Bravooooo! E dulceata, e delicioasa ! Daca mai e si de portocala cu atat mai bine.

Oana 1

05.02.2010, 20:48

Mmmm, si masina mea de paine stie sa faca din asta, dar nu am cantar sa cantaresc...arata extraordinar de bine!!!!!

cccris 1

05.02.2010, 21:05

Pai poti pune cam 5 -6 portocale mari cu 500 de zahar. Important e sa nu stropeasca masina cind amesteca portocalele. Pui mai putin si, daca vezi ca merge, mai adaugi cit se poate. Si eu am facut la fel. A umplut 2 borcane normale de gem.

Pasiune pentru bucatarie 1

05.02.2010, 21:15

vreau si eu un borcanel pentru pancakes

cccris 1

05.02.2010, 21:26

Am unul in frigider

susu 1

06.02.2010, 17:27

Foarte buna. Imi place dulceata de caise portocale. Cris daca nu am masina de paine cum o pot face?

cccris 1

06.02.2010, 22:04

La aragaz la focul mic mic si sa amesteci din cind in cind sau, idee de la mama, la cuptor la foc potrivit, cred. Ideea e ca nici masina de piine nu face o temperatura f mare si dureaza cam 1,30h programul. Si poti folosi ce cantitate de portocale vrei (cit te tine rabdarea sa tai feliute feliute), iar zahar cam cu 100gr mai putin (asa am observat eu prin retetele de la masina). Mai e treaba cu racitul in borcane care se zice ca e foarte important ca sa-ti reziste.Eu il tin in frigider ca oricum e mincat foarte repede. Si pe bune e extrem de dulce.

cccris 1

06.02.2010, 22:09

apropo, se gaseste zahar gelifiant si se face mai usor. Eu folosesc zahar brut, daca tot o fac eu in casa sa fie cit mai natural posibil.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:15

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

pe 04.09 la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Magiun de prune cu miez din samburi