Dulceata de portocale - dulce foc

de cccris in Dulceata / Gem, 5 Feb 2010 | 17918 vizualizari

COMENTARII (10)

Bunica 1

05.02.2010, 20:16

Bravooooo! E dulceata, e delicioasa ! Daca mai e si de portocala cu atat mai bine.

Oana 1

05.02.2010, 20:48

Mmmm, si masina mea de paine stie sa faca din asta, dar nu am cantar sa cantaresc...arata extraordinar de bine!!!!!

cccris 1

05.02.2010, 21:05

Pai poti pune cam 5 -6 portocale mari cu 500 de zahar. Important e sa nu stropeasca masina cind amesteca portocalele. Pui mai putin si, daca vezi ca merge, mai adaugi cit se poate. Si eu am facut la fel. A umplut 2 borcane normale de gem.

Pasiune pentru bucatarie 1

05.02.2010, 21:15

vreau si eu un borcanel pentru pancakes

cccris 1

05.02.2010, 21:26

Am unul in frigider

susu 1

06.02.2010, 17:27

Foarte buna. Imi place dulceata de caise portocale. Cris daca nu am masina de paine cum o pot face?

cccris 1

06.02.2010, 22:04

La aragaz la focul mic mic si sa amesteci din cind in cind sau, idee de la mama, la cuptor la foc potrivit, cred. Ideea e ca nici masina de piine nu face o temperatura f mare si dureaza cam 1,30h programul. Si poti folosi ce cantitate de portocale vrei (cit te tine rabdarea sa tai feliute feliute), iar zahar cam cu 100gr mai putin (asa am observat eu prin retetele de la masina). Mai e treaba cu racitul in borcane care se zice ca e foarte important ca sa-ti reziste.Eu il tin in frigider ca oricum e mincat foarte repede. Si pe bune e extrem de dulce.

cccris 1

06.02.2010, 22:09

apropo, se gaseste zahar gelifiant si se face mai usor. Eu folosesc zahar brut, daca tot o fac eu in casa sa fie cit mai natural posibil.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:15

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine cu zahar (mai) putin