Dulceata de capsuni reteta

de lia maria in Dulceata / Gem, 10 Iun 2011 | 37532 vizualizari

COMENTARII (48)

cristinne 1

15.06.2011, 09:58

cred ca cea mai frumoasa poza la dulceata ever!
PS; ai fiert-on totusi atata de putin si..tine?? eu daca nu o fierb la foc mic minim cateva ore (anul trecut am fiert-o 6 ore), nu imi tine

divainbucatarie 1

15.06.2011, 10:37

deyutzky 1

15.06.2011, 11:35

minunata prezentare

lia maria 1

15.06.2011, 12:54

Ina, am facut si cu gelfix , dar gem de capsuni si e foarte bun si ala dar recunosc dulceata asta...intrece gemul

lia maria 1

15.06.2011, 12:55

mena
lilik
bunica va multumesc si ma bucur ca va place

lia maria 1

15.06.2011, 12:56

miuta
crysady
motanel va multumesc

lia maria 1

15.06.2011, 12:58

mihaelar cu siguranta mai gasesti capsune pe piata chiar si acuma si pot sa-ti spun ca preturile au ramas aceleasi asa ca spor la treaba ca nu este prea tarziu

lia maria 1

15.06.2011, 12:59

Dya, draga mea mult spor sa ai

lia maria 1

15.06.2011, 13:09

cristinne, cand faci dulceata, gem, chestii din astea sant mai multi factori care influenteaza reusita produsului final...nu doar timpul de fierbere ex: vasul in care se fierbe, recipienti de pastrare, locul de depozitare, temperatura, curenti de aer, etc.sant o sumedenie de factori care contribue la reusita si pastrarea produsului...sper ca nu te-am speriat sa-ti tai elanul
Multumesc foarte mult pentru aprecieri

lia maria 1

15.06.2011, 13:10

divainbucatarie
deyutzcy multumesc

Pur_si_simplu_papa_bun 1

15.06.2011, 18:30

Cred ca toti suntem fani declarati ai dulcetei de capsuni ! Sa mancam sanatosi!

Panacris 1

15.06.2011, 21:07

Oana 1

15.06.2011, 22:34

Mmm, ce bunatate! ce frumoase sunt borcanelele

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:40

aromat si frumos prezentat

simira 1

16.06.2011, 12:31

Foarte frumos si bun...cred!!Felicitari!Eu am lasat-ola fiert cam o ora si un pic si am zdrobit capsunele sa se poata unge mai bine pe paine.

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:19

superb

RuxyRux 1

17.06.2011, 18:00

Exceptional

Mitinita 1

17.06.2011, 22:12

ce culori si ce prezentare

rodica_m 1

27.06.2011, 11:22

arata foarte binee...cautand reteta pentru dulceata mi-a atras atentia reteta taa...isi pastreaza o culoare minunata...am facut si eu...si dupa fierbere si-a mai pierdut din culoarea intensa...mai e si alt secret pentru a ramane aceasta culoare si dupa fierbere? merci frumos!

poa 1

24.05.2015, 18:45

Foarte frumoasa prezentarea! Si dulceata cred ca a iesit super buna!

dantes 1

24.05.2016, 06:43

Buna!

tina58 1

24.05.2016, 08:39

Draga mea, asta nu este dulceata ci gem de capsuni. La dulceata se foloseste 1kg zahar la 1kg capsuni si se fierbe un sirop separat din zahar si putina apa iar dupa ce este legat se adauga capsunile intregi si se lasa sa fiarba pana se leaga din nou avand grija sa nu se zdrobeasca fructele. De fapt asta si este frumusetea dulcetei, sa fie fructul intreg in siropul limpede. Cum ti-am mai spus, ce ai facut tu este gem de capsuni pe care dealtfel si eu il fac de cateva zeci de ani la fel ca tine

Rahela Velicu 1

21.08.2021, 20:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de catina