Dulceata de ardei iute

de Lau in Conserve, 4 Dec 2019 | 9640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l otet de 9 grade
  • 1 kg zahar
  • 1 kg ardei iuti rosii
  • 500 g kapia
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de ardei iute:

Spalam ardeii si ii curatam de seminte si nervuri (sa avem multa rabdare si manusi ), ii taiem bucati mai mari.

La fel procedam si cu ardeii kapia.

Cu ajutorul unui robot de bucatarie sau masina de tocat ii tocam.

Intr-o cratita adaugam zaharul cu otetul si punem pe foc sa fiarba pana ce se ingroasa ca un sirop si a scazut la jumatate, adaugam ardeii si lasam sa fiarba pana se incheaga ca o dulceata.

Adaugam fierbinte in borcanele spalate si scurse bine de apa, primele 10 min le lasam cu capacul in jos pentru a se sigila borcanele, invelim cu o patura si lasam pana a 2 zi cand le vom depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de ardei iute