Drob din organe de porc

de janet in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 14898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 inimi
  • -4 rinichi
  • -500 gr de ficat
  • -6 oua
  • -4 oua fierte ,tari
  • -un plamin
  • -o legatura de ceapa verde
  • -o legatura de patrunjel
  • -sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de porc:

Spalam bine toate organele ,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat.Compozitia rezultata,o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt,condimentam cu sare,piper si cimbru.Spargem si adaugam si ouale si amestecam bine.Anul asta am zis sa mai schimb ceva la clasicul drob,sa-l fac mai altfel.Avind aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut ,am intins o foaie din care am taiat fisii late cam cit un deget.Am uns o tava de guguluf si am pus fisiile de aluat lasind distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii.Am luat jumatate din compozitia de organe ,am repartizat-o pe toata suprafata tavii,am curatat ouale fierte,le-am taiat pe dindoua si le-am pus peste .Am acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.Am nivelat, apoi capetele de aluat le-am impreunat doua cite doua ,creind cite o funda.Am uns totul cu ou batut si am pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

10.04.2010, 10:41

Tot ce face o gospodina cu pricepere este super! Imi plac funditele foarte mult !

janet 1

10.04.2010, 13:05

Multumsc,Bunica !

iulianatanase 1

02.03.2011, 11:11

Arata beton ,mi s-a facut o foame si o pofta uitandu-ma la pozele tale,bravaaa,nota 10!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori