Drob de linte

de pinguin in Mancaruri de post, 3 Apr 2011 | 11851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani linte fiarta
  • 1 cana pesmet
  • 1/2 cana nuci macinate
  • 1-1 1/2 cani suc de rosii
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita sare sau condiment vito
  • 1 lingura seminte floarea soarelui
  • 1/2 cana gris
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de linte:

Se caleste ceapa taiata marunt cu putina apa si ulei,apoi se adauga pe rand toate celelalte ingrediente si se amesteca bine.

Se pune compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se coace,in cuptorul preincalzit, timp de 45 min.

Se serveste cu sosul pe care il preferati,cu salata ori legume proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de linte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

pinguin 1

04.04.2011, 15:57

Va multumesc de urare si aprecieri!!!
Merita sa incercati...mie imi place mult!

kamy 1

04.04.2011, 23:50

bine ai venit linte nu am gatit ...inca

pinguin 1

05.04.2011, 11:26

multumesc
Poti incerca acum in perioada postului

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate de linte cu masline