Drob de curcan in foietaj

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 7931 vizualizari

COMENTARII (43)

Constelatialeu 1

04.05.2013, 19:23

Hai ca dau,dar sa nu ma mai faci sa trag cu prastia si tu sa nu iesi pe autostrada...

Merisor 1

04.05.2013, 19:24

CookieMonster 1

04.05.2013, 19:43

Ce fain arata!

Merisor 1

04.05.2013, 19:50

Multumesc Cookie!

Miha 1

04.05.2013, 20:08

io voiam sa vin marti, da' daca vine Gabi luni nu mai vin, ca asta mananca tot!

Merisor 1

04.05.2013, 20:12

Miha, tu sa vii ca eu mai fac un drob

Aurelia 07_07 1

04.05.2013, 22:12

Super fain a iesit

laura_n 1

04.05.2013, 22:17

ce frumos arata tot sa il mancati cu placere

Merisor 1

04.05.2013, 22:18

Multumim, Laura!
Ica

deyutzky 1

04.05.2013, 23:20

adry88 1

04.05.2013, 23:28

bun bun

Sim0na 1

05.05.2013, 09:00

Super arata!!

diaconta 1

05.05.2013, 15:57

ce aspect minunat de sarbatoare

Zamfira 1

05.05.2013, 15:59

Constelatialeu 1

06.05.2013, 18:47

Bietii curcani,le-ai facut de petrecanie..sigur erau curcani si nu curci?

Merisor 1

06.05.2013, 19:59

Cleme, pentru asa ceva au fost crescuti si da erau curcani sper ca nu vrei sa-ti spun si dupa ce i-am recunoscut

Patricia Iordache 1

08.05.2013, 08:16

Doamne, Meri, cum arataaaa!!!

mihaelar63 1

11.05.2013, 02:26

Place !!!
Bineinteles ca dupa margele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui