Dovlecel umplut cu legume mexicane

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 27 Aug 2014 | 4450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200-300 gr legume mexicane
  • 1 lingur ulei
  • sare
  • piper
  • SOS:
  • 4 linguri de smantana
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 1 castravete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut cu legume mexicane:

Se pune la incins uleiul si se calesc putin legumele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Dovlecelul se spala bine si se taie in 3 sau 4, se scot semintele cu lingurita si se aseaza in tava de yena. Se umplu dovleceii cu legume, se toarna o cana de apa , se acopera cu capac si se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 min.

Smantana se amesteca cu castravetele taiat marunt si cu usturoiul pisat si sare.

TIPS-URI

1

Fara smantana poate fi un praparat de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]