Dovlecel umplut cu legume mexicane

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 27 Aug 2014 | 3485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200-300 gr legume mexicane
  • 1 lingur ulei
  • sare
  • piper
  • SOS:
  • 4 linguri de smantana
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 1 castravete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut cu legume mexicane:

Se pune la incins uleiul si se calesc putin legumele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Dovlecelul se spala bine si se taie in 3 sau 4, se scot semintele cu lingurita si se aseaza in tava de yena. Se umplu dovleceii cu legume, se toarna o cana de apa , se acopera cu capac si se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 min.

Smantana se amesteca cu castravetele taiat marunt si cu usturoiul pisat si sare.

TIPS-URI

1

Fara smantana poate fi un praparat de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu orez,branza si cascaval