Dovlecel umplut

de Lau in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 8067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 morcovi
  • cascaval
  • branza telemea
  • 200 g carne afumata
  • 3 fire patrunjel
  • sare
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut:

se spala dovleceii, apoi se taie in 2 pe lung si se scoate miezul

se curata ceapa, se taie marunt, se caleste putin, se adauga morcovul curatat si taiat felii, rosiile taiate, carnea afumata taiata bucati, sucul de rosii, miezul de la dovlecei, patrunjel, sare, busuioc si se lasa sa fiarba impreuna putin

se umplu dovleceii cu compozitie si se aseaza intr-o tava. Se adauga branza rasa, se acopera cu folie de aluminiu  si se da la cuptor cca 15 minute. Se scoate folia de aluminiu si se  adauga cascavalul. Se da din nou la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]