Dovlecel pane

de danadanutza23 in Mancaruri de legume, 4 Oct 2016 | 2226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 5 oua
  • 300gr faina
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Spalam dovlecelul si il taiem felii peste presaram sare si il lasam 10 minute intre timp amestecam faina cu pesmetul ,batem bine ouale cu putina sare si piper.dupa cele 10 minute luam feliile de dovlecel le dam prin faina apoi prin ou si le prajim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
Brânza Gorgonzola, brânză italiană tradițională, vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola... citeste mai mult
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
RETETA RECOMANDATA
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane