Dovlecei umpluti

de ana in Mancare copii, 24 Feb 2010 | 4843 vizualizari

 

pentru bebei de peste 5 luni

 

INGREDIENTE

  •  100 gr carne de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei 
  • 1 ceapa mica
  • zeama de lamaie
  • patrujel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Fierbem carnea de pui o tocam si umplem dovlecelul scobit si curatat de coaja,ii facem capac din ardei .

Il punem la fiert in apa si adaugam si ceapa.Cand e fiert dovlecelul punem 2 picaturi de zeama de lamaie si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive Ursulet