Dovlecei picanti ın otet

de kukibella in Muraturi, 11 Sep 2012 | 5651 vizualizari

 

reteta o am din revista "Libertatea" septembrie 2011,am modificat-o un pic dar este super buna

 

INGREDIENTE

  • 8 dovlecei;
  • 2-3 morcovi;
  • 3 gogoşari;
  • 3 ardei iuti;
  • o capatana usturoi;
  • un litru otet;
  • piper boabe;
  • 4 linguri de zahar;
  • 2 litri apa;
  • 3 linguri sare grunjoasa;
  • foi de dafin;
  • frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei picanti ın otet:

Dovleceii se spala, li se taie cotoarele, se taie ın doua pe lung, apoi se feliaza; morcovii şi ardeii curatati se taie rondele. Se aseaza legumele ın borcan alternandu-le.

Separat se pune la fiert otetul, apa, sarea, piperul, zaharul, foile de dafin. Dupa ce clocoteşte se toarna ın borcane. Borcanele se sigileaza imediat şi se lasa sa se raceasca bine ınvelite cu o patura(chiar şi doua zile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei picanti ın otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

12.09.2012, 18:45

Ce bine arata... N-am mancat niciodata dovlecel conservat

kukibella 1

12.09.2012, 18:49

SUNT SUPER BUNİ SİMONA CREDE-MA

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei murati