Dovlecei pane la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2011 | 32663 vizualizari

COMENTARII (13)

diaconta 1

03.07.2011, 17:43

ce frumosi ti-au iesit

Dana Cristea - pusikmea 1

03.07.2011, 17:45

ms dia, nu au iesit asa frumosi ca ai lui rocsi

diaconta 1

03.07.2011, 17:46

mie-mi plac

Rocsi 1

03.07.2011, 17:54

ti-ai iesit super..uite era bun sa fi pus si niste cascaval..data viitoare ...oricum sunt grozavi

Ina 1

03.07.2011, 19:01

frumosi, urati, important e ca-s buni

monike 1

03.07.2011, 19:05

Buna idee o sa fac si eu Si de ce zici ca nu ti-au iesit? Ca arata foarte bine Si daca-i vroiai mai rumeni puteai presara niste pesmet(amestecat cu cascaval) pe deasupra

mihaelaM 1

03.07.2011, 20:16

buni tre sa-i fac si eu

Lau 1

03.07.2011, 20:52

bun

adry88 1

03.07.2011, 21:06

ce bine arata

deyutzky 1

04.07.2011, 00:59

au iesit foarte frumos

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:02

ionela2682 1

04.07.2011, 20:34

ank93 1

05.07.2011, 23:55

trebuie sa incerc reteta asta, ca pe cei prajiti ii ocolesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci