Dovlecei pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2012 | 21266 vizualizari

 

Combinatia de crusta crocanta cu mijlocul moale de dovlecel este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mediu
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • fulgi de porumb
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii de circa un centimetru.

Se presara cu sare si se lasa 15-20 minute.

Ouale se bat cu sare si piper.

Faina se pune intr-o farfurie.

In alta farfurie se amesteca pesmet cu fulgi de porumb sfaramati si putina boia pentru culoare.

Feliile de dovlecel se sterg de apa lasata, se trec prin faina, ou, amestec de pesmet si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Sunt buni calzi si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane