Dovlecei la borcan pentru iarna

de Merisor in Conserve, 24 Iun 2017 | 22074 vizualizari

COMENTARII (21)

CameliaR 1

24.06.2017, 10:47

Nu am pus niciodata dovlecei la borcan. Este o idee tare buna!

Merisor 1

24.06.2017, 11:17

Camelia, se păstrează foarte bine și se pot folosi fie la ciorbe, tocănițe, sau chiar la salata de vinete, scurși bine.

dantes 1

24.06.2017, 11:17

Interesant! trebuie sa incerc si eu

mena29 1

24.06.2017, 11:50

Foarte harnicuta, mama Meri!

RODIMUR 1

24.06.2017, 11:50

Eu am pus la congelator, anii trecuți...

Cris2711 1

24.06.2017, 11:53

Si mie imi plac dovleceii

miki_a 1

24.06.2017, 13:04

Ce idee bună!

Adi 1

24.06.2017, 13:27

Foarte buni!

Merisor 1

24.06.2017, 13:31

Mulțumesc, dragilor!

MotanLaOale 1

24.06.2017, 15:31

Bunica 1

24.06.2017, 17:03

O idee bună!

Rocsi 1

24.06.2017, 21:43

O idee foarte buna daca ai prea multi dovlecei si iti si plac!

Lau 1

25.06.2017, 08:24

merita incercata,anul acesta sau facut destui de multi in gradina

mirela0911 1

25.06.2017, 12:32

Buna idee!

Panacris 1

25.06.2017, 17:01

Super idee! Bravo Merișor!

oanapl 1

26.06.2017, 12:19

Ce idee buna!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 13:11

Oare se tin ? Merci pentru pont!

RuxyRux 1

29.06.2017, 21:02

Nu m-am gandit niciodata la varianta asta...cred ca sunt grozavi iarna!

nuky 1

24.09.2017, 13:09

Spune-mi,te rog,ce inseamna ca le pui la cuptor?pe cate grade,gratarul jos,sus ,trebuie sa fiarba in cuptor?Cu stima,Violeta

nuky 1

24.09.2017, 18:07

Vad ca nu ai raspuns.I-am executat si i-am bagat la cuptor.Sper sa fie OK.

Merisor 1

24.09.2017, 21:03

Bună, Nuky! Nu am mai intrat și abia acum am văzut notificarea de la tine.
Deci, la cuptor pun borcanele în tavă, pe sertarul de jos, dacă sunt borcanele mai mari, sau la jumătate și la 180 de grade, pentru 5-6 minute.
Apoi îi las până a doua zi în cuptor.
Este de fapt echivalentul cu a înfășura borcanele în pături și a le lăsa acolo până se răcesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in otet