Dovleac copt

de MotanLaOale in Vegan / Raw vegan, 16 Mar 2020 | 4763 vizualizari

 

Foarte bun asa simplu sau cu dulceata.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar (1,5 kg)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovleacul se curata de seminte.

Se taie in bucati potrivite.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 1 ora si 30 de minute.

Cand este patruns si putin rumenit, este gata.

Se consuma rece.

Se poate combina cu dulceturi, gemuri sau frisca.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Seitan in stil asiatic