Diplomat cu iaurt si fructe de padure

de Dea_Dea in Torturi, 30 Iul 2013 | 22787 vizualizari

 

Daca tot este cald afara , am decis sa fac ceva rapid si racoros

 

INGREDIENTE

  • Un pachet de piscoturi
  • 200 gr fructe de padure congelate
  • 200 ml iaurt
  • 4 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 plic gelatina(10 grame)
  • Sirop:
  • siropul de la fructe
  • 2 linguri de zahar
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat cu iaurt si fructe de padure:

Iaurtul se freaca cu zaharul si esenta de vanilie

Fructele se pun in strecuratoare la dezghetat si la scurs.

Frisca se bate.

Gelatina se hidrateaza. Si se pune peste iaurt, se omogenizeaza bine.

Se incorporeaza frisca , iar la final se adauga fructele si se amesteca.

Intr-o tava rodunda(24cm), se pune folie, se pune un strat de piscoturi  inmuiate in sucul de la fructe amestecat cu zahar.

Se pune crema , iar deasupra se pune iar un strat de piscoturi inmuiate .

Se da la frigider.

 

 

TIPS-URI

1

Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.

2

Se pot folosi si alt fel de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat cu iaurt si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (21)

ralu_ca 1

30.07.2013, 20:25

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:55

bun

luchiana 1

31.07.2013, 15:48

Superb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu pepene galben, prune si kiwi