Diplomat cu iaurt si fructe de padure

de Dea_Dea in Torturi, 30 Iul 2013 | 22912 vizualizari

 

Daca tot este cald afara , am decis sa fac ceva rapid si racoros

 

INGREDIENTE

  • Un pachet de piscoturi
  • 200 gr fructe de padure congelate
  • 200 ml iaurt
  • 4 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 plic gelatina(10 grame)
  • Sirop:
  • siropul de la fructe
  • 2 linguri de zahar
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat cu iaurt si fructe de padure:

Iaurtul se freaca cu zaharul si esenta de vanilie

Fructele se pun in strecuratoare la dezghetat si la scurs.

Frisca se bate.

Gelatina se hidrateaza. Si se pune peste iaurt, se omogenizeaza bine.

Se incorporeaza frisca , iar la final se adauga fructele si se amesteca.

Intr-o tava rodunda(24cm), se pune folie, se pune un strat de piscoturi  inmuiate in sucul de la fructe amestecat cu zahar.

Se pune crema , iar deasupra se pune iar un strat de piscoturi inmuiate .

Se da la frigider.

 

 

TIPS-URI

1

Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.

2

Se pot folosi si alt fel de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat cu iaurt si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat