Dip cu vanata si pasta tahini

de Adinuta in Clasice, 30 Noi 2009 | 7986 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras 1

30.11.2009, 20:23

tahini = pasta de susan?

Michelle 1

30.11.2009, 20:31

cred ca e super bun..trebuie incercat

ionix 1

05.12.2009, 19:04

e cumva mancare arabeasca??? asa suna reteta,... oricum cred ca-i o bunatate

Adinuta 1

05.12.2009, 20:18

ionix, o fi eu am o carte numai cu sosuri si dips, nu scrie decat la unele de unde provin ... dar sunt foarte bune

ionix 1

06.12.2009, 09:03

mistoooooo... foarte tari retetele tale... deosebite

mihaelar63 1

26.01.2010, 08:12

am sa caut si eu tahini sa prepar reteta ta

Adinuta 1

26.01.2010, 13:21

mihaela, reteta de tahini e tot pe site

Oana 1

26.01.2010, 16:12

Dip-ul este arabescul baba ghanoush si tahini se gaseste si la supermarket. Eu am luat de la MegaImage un borcan mare Imi place si mie enorm

Adinuta 1

26.01.2010, 16:41

Oana, ce faci? in loc sa promovezi reteta de pe site, facuta de casa, fara conservanti sau alte adaosuri (a mea adica ) tu o trimiti la market? Am vazut si eu reteta ta de baba ghaboush si cam sunt la fel, numai ca in cartea mea de dips nu scrie nimic despre provenienta. Dar aflam unii de la altii

mihaelar63 1

26.01.2010, 17:07

adinuta fii linistita ca nu am Mega image in zona , cel mai bine aprovizionat supermarket e la 50 km ,un Auchan in Targu - Mures.

Adinuta 1

26.01.2010, 17:31

Mihaela, e super simplu de facut pasta tahini asa ca sa nu regreti absenta unui supermarket urias

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tzatziki