Desert tort de biscuiti

de mimmi in Torturi, 5 Sep 2010 | 30579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti 
  • 900 ml lapte
  • 1 plic crema de vanilie 
  • 2 plicuri crema de ciocolata cu aroma de rom
  • 2 plicuri frisca
  • 2 linguri zahar vaniliat 
  • lapte pentru inmuiat biscuitii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti:

Pregatim cremele si frisca dupa instructiunile de pe ambalaj. Inmuiem biscuiti in lapte, dar nu mult pentru ca se vor inmuia si de la crema. Puteti face tortul din cate straturi vreti.

Asamblare:1 rand biscuiti,1 strat crema cu rom, 1 rand biscuiti, 1 rand strat crema de vanilie, 1 rand biscuiti, 1 strat frisca, 1 rand biscuiti, 1 strat crema si tot asa pana terminam biscuitii si cremele, ultimul rand sa fie frisca.Se orneaza dupa plac.

Se lasa la frigider minim 2 ore inainte de a-l taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe de padure