M-am inspirat de pe blogul Luchy
Blat-ouale le amestecam cu telul cu zaharul,uleiul,cafea,iaurtul,sarea.
In alt bol amestecam faina,cacao,praful de copt,bicarbonat.
Adaugam peste oua amestecand cu telul pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartia de copt.Dam la cuptorul incalzit cca 40-50 min pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca foarte bine inainte sa il taiem.
Fiindca am folosit o tava de 30 cm,l-am taiat in 2 si am mai facut un blat.
Crema de cafea-untuol la temperatura camerei o mixam cu zaharul pudra pana ce devine ca o crema pufoasa,adaugam cafeaua,crema de branza,ciocolata topita si mixam pana ce se omogenizeaza.
Crema de mure-murele cu apa si zaharul le punem intr-un ibric/cratita la foc pana ce se inmoaie presand usor cu lingura pentru a le sfarama.Cand lichidul devine mai gros adaugam amidonul dizolvat in 2-3 linguri de apa.
Amestecam bine si mai lasam pe foc cca 2-3 min,lasam sa se raceasca foarte bine.
Smantana o mixam cu zaharul pudra pana ce devine pufoasa,adaugam murea(din care am oprit putin) si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Ansamblare-asezam prima foaie de blat-insiropam cu cafea-adaugam crema de mure-foaie-sirop-crema de cafea-foaie-sirop-crema de mure-foaie de blat-insiropam si dam la rece 1 ora-
Mixam frisca cu smantana si imbracam tortul cu frisca-am decorat cu sirop de mure si(2-3 linguri frisca amestecata cu mure)decoram dupa plac.