Desert tort cu ciocolata si crema de lamaie

de Ela68 in Torturi, 23 Feb 2018 | 4257 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

23.02.2018, 15:26

Tu nu apari des, dar si cand apari ne dai prin praf.....

Ela68 1

23.02.2018, 15:29

praf de stele ))))

Ela68 1

23.02.2018, 15:30

l-am facut chiar de Sf Valentin si uite ce mult timp a trecut pana l-am postat , stau prost la capitolul timp.

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 15:33

Constelatialeu 1

23.02.2018, 15:50

Da, de stele de stele....Micheline....

Merisor 1

23.02.2018, 15:51

Super!

laura_n 1

23.02.2018, 16:08

Foarte frumos!

laura_n 1

23.02.2018, 16:09

Ela, de la valentin pana acum zici ca a trecut mult? Eu am o reteta de la pastele trecut ))))

Ela68 1

23.02.2018, 16:11

asa mai am si eu, dar degeaba, nu mai stiu reteta )))))))))

xana 1

23.02.2018, 16:54

Arata nemaipomenit

mirela0911 1

23.02.2018, 17:48

Bun trebuie sa fi fost!

Rocsi 1

23.02.2018, 19:26

Delicios, delicios, mai ales in combinatie cu crema de lamaie!

MotanLaOale 1

23.02.2018, 21:03

diaconta 1

23.02.2018, 22:26

Ce tort deosebit ne-ai adus iar Foarte mult imi place

Ela68 1

24.02.2018, 09:38

este un tort simplu, dar foarte gustos ! multumesc !

elucubratiiculinare 1

24.02.2018, 21:05

gustos

mihaelar63 1

22.03.2018, 13:48

Nici eu n-as refuza o felie

Ela68 1

22.03.2018, 14:04

se prepara foarte repede, iar blatul, il poti manca simplu, cu putina frisca deasupra, e foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata, mure si mascarpone - reteta cu nr. 500