Desert tort 3 ani de Bucataras

de cristinutanicolita in Torturi, 27 Apr 2017 | 2189 vizualizari

 

Au trecut 3 ani de cand am cunoscut oameni frumosi, harnici și primitori!  Multumesc "Bucataras ",multumesc dragi bucatarasi ! :)

 

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca
  • 200 g iaurt
  • 2 lg zahar
  • 1 borcan mic dulceata de cirese
  • 1 borcan mic dulceata de piersici
  • 1 plic foi gelatina
  • 200 ml lapte
  • 36 piscoturi
  • stelute
  • ciocolată
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort 3 ani de Bucataras:

Punem gelatina la inmuiat. 

Batem frisca spuma cu zaharul si iaurtul. 

Topim gelatina si o adaugam peste frisca, mixand. 

Punem jumatate din frisca intr-un castron si adaugam dulceata de piersici si omogenizam. 

Cealalta jumatate de frisca o amestecam cu ciresele din dulceata. 

Amestecam siropul de la dulceata de cirese cu laptele. 

Tăiem cam 3 cm din piscoturi.  

Insiropam piscoturile si tapetam tava. 

Punem crema cu dulceata de cirese, piscoturi si crema cu dulceata de piersici. 

Bagam tortul in frigider peste noapte sau macar 4 ore.

Ornam după imaginatie. 

Pofta buna! 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort 3 ani de Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat