Desert tiramisu la cupa

de katty in Dulciuri, 5 Mar 2018 | 4315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 -4 linguri zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 150 ml cafea instant (apa, 2 plicuri cafea instant, 1 lingurita zahar, 1 lingura rom)
  • 60 gr cacao neagra pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu la cupa:

Preparam cafeaua. Punem la fiert apa cu zaharul. La primul clocot dam jos, adaugam cafeaua instant si lasam sa se racoreasca, apoi adaugam romul. Intr-un vas punem galbenusul impreuna cu zaharul si 1 lingura din cafeaua pe care am facut-o si asezam vasul la bain marie. Amestecam constant pana crema se ingroasa. Dam jos si o lasam la racit.

Amestecam mascarponele cu crema racita si frisca batuta spuma tare. Asezam in cupe cate 1 lingura de crema, un strat de piscoturi rupte in jumatati, inmuiate in cafeaua cu rom,un strat de crema, un strat de cacao pudra, si din nou piscoturi inmuiate, crema si cacao. Dam cupele la rece pentru cel putin 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu la cupa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Rudy