Aluat-intr-un bol, adaugam faina, sarea, zaharul, coaja de portocala, amestecam. Facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut, ouale batute, untura.
Incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios (daca este nevoie, adaugam faina sau lapte dupa caz). Acoperim si lasam la dospit 30 min.
Umplutura-intr-un bol, amestecam branza cu ouale, zaharul, esenta, amidonul, adaugam piersici tocate marunt (scurse de compot), oprim cateva pentru decor.
Intindem aluatul sub forma de cerc, adaugam in tava tapetata cu hartie de copt, presaram lingura de faina, umplutura in mijloc.
Inchidem marginile, aducandu-le spre centru, adaugam felii de piersici si cirese fara samburi.
Lasam cca. 30 min la dospit, dupa care ungem cu oul batut.
Dam la cuptorul incalzit, pana se rumeneste frumos.