Blat: Biscuitii se macina si se amesteca cu untul topit. Se pune hartie de copt , intr-o forma de tort cu baza detasabila.Se unge cu ulei (hartia de copt) si se preseaza cu lingura, amestecul de biscuiti. Se pastreaza in frigider, timp de 1 ora.
Crema: Se amesteca frisca lichida, cu mascarpone,iaurt,zahar pudra si esenta migdale (puneti in functie de cat de puternica este aroma si gustati!).Se amesteca putin cu telul ,pana incepe sa se ingroase.
Gelatina se amesteca cu 100 ml apa,se lasa 10 minute la temperatura camerei,apoi se fierbe pe baie de aburi,pana se dizolva.Nu fierbeti prea mult gelatina (cam 1 minut)!Se lasa putin la racit, iar inainte de a se intari, se adauga peste crema si se amesteca.Se toarna crema peste blat si se tine la frigider cateva ore (minim 4 ore).
Ornat: Gelatina se amesteca cu 50 ml apa.Se procedeaza la fel,ca in descrierea de mai sus.Fulgii de migdale, se prajesc intr-o tigaie,la foc mic, amestecand foarte repede, pentru ca se ard usor.
Piersicile se taie cubulete,se scurg si se pun peste tort .Se ung cu gelatina si se introduce din nou in frigider.Trebuie sa mai stea cam 1 ora,pana se intareste totul. Inainte de a se consuma, se presara fulgii de migdale.