Desert strudel cu mere

de Rahela Velicu in Prajituri, 15 Sep 2019 | 4288 vizualizari

 

Aroma de scortisoara din strudelul delicios cu mere este un ingredient care-mi face toamna perfecta.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg mere
  • 1 aluat foietaj
  • 5 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu mere:

Curatam merele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Punem merele impreuna cu zaharul la foc mic sa se caramelizeze. Le lasam 15-20 de minute, apoi adaugam scortisoara si stingem focul. Le lasam la racit.

Aluatul foietaj il taiem in 4 parti aproximativ egale si in mijlocul fiecarei parti punem mere. Rulam si punem in tava tapetata cu hartie de copt. Portionam strudele  cu cutitul inainte sa dam la cuptor.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute. Pudram cu zahar pudra. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cataif