Desert spuma de capsuni cu ricotta

de Catalina L in Dulciuri, 22 Iun 2019 | 1844 vizualizari

 

Astazi o reteta simpla si delicioasa.
Am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar, un foarte bun compromis pentru dietele fara zahar, un desert usor, lejer si delicios.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/06/spuma-de-capsuni-cu-ricotta.html

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de capsuni
  • 200 gr de branza ricotta
  • coaja rasa de la o lamaie bio
  • 50 gr de indulcitor érythritol (sau +- 40 gr de zahar)
  • 1/2 lingurita aroma de vanilie naturala
  • 100 ml de smantana lichida
  • 6 capsuni pour decorul final
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma de capsuni cu ricotta:

Spalati capsunile si mixati-le in piure.

Lasati-le deoparte.

Bateti smantana lichida in frisca.

Intr-un bol amestecati branza ricotta cu indulcitorul (sau zaharul), coaja rasa de lamaie si vanilia.

Incorporati frisca treptat.

Umpleti verinele.

Lasati-le la frigider cel putin 1 ora inainte de a servi.

Décorati cu o capsuna si radeti un pic de coaja de lamaie deasupra inainte de a servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma de capsuni cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Trifle cu capsuni