Desert scoruse

de nadina73 in Dulciuri, 26 Feb 2010 | 49772 vizualizari

 

Bune de tot!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de iaurt acru 400 g
  • 1 cutie smantana 200 g
  • 3 oua
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu putin otet
  • putina sare
  • coaja de la o lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 4-5 linguri de zahar
  • faina cat cuprinde
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert scoruse:

Se amesteca toate ingredientele, apoi se pune faina si se framanta 5-10 minute (trebuie sa fie un aluat moale cu care sa se poata lucra usor). Se intinde o foaie aproximativ 0,5 cm si se taie in romburi apoi la mijloc se cresteaza cu varful cutitului si se baga unul din capete prin acea taietura si se scoate pe partea cealalta. Vor iesi niste gogosi rasucite sau minciunele.

Se prajesc in ulei incins, la foc potrivit, pana se rumenesc pe toate partile. Se scot pe servetele de hartie, apoi se pudreaza bine cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert scoruse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

elena1988 1

12.03.2011, 14:40

jolygina 1

14.08.2013, 01:12

asa ne facea noua mami gogosile ,super ,dar numele imi aduce aminte de fructele scoruse din copilarie pe care le gasest doar in banat

Bya Ralu 1

14.08.2013, 21:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bavareza de iaurt cu sos de prune