Desert Sarah Bernard

de Criss in Dulciuri, 17 Dec 2018 | 38382 vizualizari

COMENTARII (37)

Sidy 1

19.12.2018, 07:01

Migaloasa dar...DE-LI-CIOA-Sa !

Criss 1

19.12.2018, 07:50

gaby_duceag 1

19.12.2018, 08:58

Cris, nuuuu, nu e migaloasa aia deloc! Cred ca am facut-o de vreo 4 ori. Arata ea asa...impozant , dar nu e deloc greu de facut.
E un simplu blat, inghetata in 2 straturi cu caramel intre ele si deasupra bezea, Chiar pare greu? Tu faci muuuult mai grele, la care eu nici nu visez ))

Criss 1

19.12.2018, 13:22

Gaby...la primavara-vara, (daca scap cu bine din beleaua in care sunt), ma apuc si o fac. Pana atunci doar privesc cu pofta la prajituri.

Gherca Daniela 1

19.12.2018, 17:11

mmm ce bune sunt!

Criss 1

19.12.2018, 20:21

oanapl 1

19.12.2018, 22:39

Ce bine arata!

Criss 1

20.12.2018, 08:11

Multumesc!

Ancutsa 1

20.12.2018, 10:38

Delicioase!

dantes 1

22.12.2018, 11:16

Super!

gaby_duceag 1

09.01.2019, 16:42

Am mancat azi, de la o cofetarie.
Da, prea "grele" cu crema cu unt, cred ca sunt perfecte cu ganache

Criss 1

10.01.2019, 18:24

Gaby si mie mi s-au parut mai bune cu ganache. Cremele cu unt nu prea sunt pe gustul meu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare