Desertul perfect pentru zilele calduroase de vara: un desert fara coacere cu biscuiti si budinca!
Pentru ornat:
Prima data facem budincile, deoarece au nevoie de timp pentru a se raci.
Punem intr-o craticioara praful de budinca de ciocolata, 2 linguri rase de zahar si putin cate putin adaugam laptele, amestecand in continuu. Punem pe foc mic, lasam 5 minute amestecand in continuare pana ce compozitia se ingroasa. Oprim focul si lasam sa se raceasca.
La fel procedam si cu budinca de vanilie.
Invelim o tava patrata cu folie alimentara si asezam un strat de budinca de ciocolata. Apoi asezam un strat de biscuiti peste care punem un strat de budinca de vanilie. Terminam cu un strat de biscuiti.
Invelim cu folie si dam la frigider pana cand prajitura se intareste integral.
Cand e gata, dam la o parte folia de plastic, punem o tava deasupra si cu o miscare ferma si rapida rasturnam prajitura.
Ornam cu frisca si ciocolata rasa.
Se pastreaza mereu la frigider!
1
Biscuitii nu se insiropeaza!