Desert rapid

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Apr 2017 | 6286 vizualizari

 

Am facut niste eclere si mi-a ramas crema de la ele, asa ca am pus de un desert rapid...

 

INGREDIENTE

  • cca 12 piscoturi
  • visine pentru prajituri
  • siropul de la visine
  • Crema
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri cu zahar
  • 130 g mascarpone
  • 100 g frisca
  • pepite de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid:

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, pe baie de aburi, pana se ingroasa. Apoi, le amestecam cu mascarponele si frisca batuta. Piscoturile le inmuiem in siropul de la visine, doar le scufundam cateva secunde.

Intr-un castron de sticla, asezam bucatele de piscoturi, din loc in loc visine, punem un start de crema, apoi piscoturi si visine, crema si tot asa pana terminam si crema si piscoturile. Deasupra presaram pepite de ciocolata.

Dam la rece si apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac fara framantare