Am preluat reteta de pe internet.Este divina si cu siguranta o voi repeta ....insa data viitoare voi mari cantitatea de nuca de cocos si poate voi adauga si cateva migdale !
Pentru crema :
Pentru decor:
Incepem prin a prepara crema.
Intr-un bol mixam mascarpone impreuna cu zaharul pudra cateva secunde .
Separat mixam frisca lichida pana obtinem o consistenta tare .
Adaugam putin cate putin frisca in bolul cu mascarpone ,dupa adaugam si fulgii de nuca de cocos ...mixand in continuare pana ce toate cele 3 ingrediente s-au amestecat bine.
Punem deoparte 3 linguri din aceasta crema.
Tapetam o tava ( eu am folosit una patrata) cu hartie staniol si asezam un strat de piscoturi .Apoi peste piscoturi asezam un strat de crema ,un nou strat de piscoturi ,un altul de crema si incheiem cu un strat de piscoturi.
Dam la frigider pana a doua zi.
Scoatem tava din frigider si cu o miscare rapida ,rasturnam prajitura pe un platou si indepartam folia de aluminiu .
Mixam frisca lichida impreuna cu zaharul pudra .
Invelim prajitura cu un prim strat de crema si apoi cu un strat de frisca .
Presaram fulgi de nuca de cocos si decoram cu bomboane Raffaello .
Sa aveti pofta !