Desert prajitura Kinder Pingui

de Ligia Bxl in Prajituri, 3 Iul 2013 | 110927 vizualizari

COMENTARII (66)

Ligia Bxl 1

07.10.2013, 16:54

babi

Nykola 1

08.10.2013, 11:46

de cat e tava?

Ligia Bxl 1

17.11.2013, 11:12

tava e dreptunghiulara,nu e patrata

Giana 1

04.06.2014, 10:29

La favorite

miky20088 1

15.09.2014, 18:54

am si eu o intreabare,la glazura cum se procedeaza.se pun toate pe foc sau pe bain mare?vreau sa o fac dar mi-e sa nu gresesc.

Ligia Bxl 1

15.09.2014, 20:31

Se pune la bain marie, daca observi ultima poza acea ustensila cu ciocolata se pune deasupra unei craticioare cu apa sa ai spor

Ligia Bxl 1

15.09.2014, 20:36

ATENTIE glazura nu se pune fierbinte peste frisca , ca se topeste

miky20088 1

15.09.2014, 23:46

multumes frumos pt lamuriri.

deny902 1

18.10.2014, 21:53

In crema se pune si intaritor sau doar frica si zaharul.
Multumesc.

Ligia Bxl 1

18.10.2014, 22:43

eu nu am pus intaritor dar cred ca nu strica

ilinca_rox 1

16.12.2014, 08:42

imi place mult o sa incerc sa o pregatesc ... poate chiar de sarbatori :-b d

Ligia Bxl 1

16.12.2014, 09:55

Ilinka cred ca o sa o mai fac si eu tot de sarbatori,merci :*

jolygina 1

16.12.2014, 11:10

arata bestial

mitzuka 1

16.12.2014, 12:31

spune-mi te rog ce dimensiune are tava ?

ianculubita 1

16.12.2014, 14:49

mmmm,ce bine arata si ce buna este!!

Ligia Bxl 1

16.12.2014, 15:25

tava ce am folosit-o era dreptunghiulara si avea cam 40/32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kataif