Desert prajitura cu rubarba

de Catalina L in Prajituri, 6 Aug 2017 | 2334 vizualizari

COMENTARII (13)

Merisor 1

06.08.2017, 21:08

N-am folosit rubarbă în prăjituri, dar sunt convinsă că sunt delicioase

Rocsi 1

06.08.2017, 21:18

mirela0911 1

06.08.2017, 21:29

E tare buna!

RODIMUR 1

06.08.2017, 21:40

N-am făcut niciodată prăjitură cu rubarbă. Abia de-am aflat de ea din filmele americane și mai nou le-am și văzut cum arată... Nu există acest ingredient în tradiția noastră culinară, dar cine a mai circulat, sau s-a instalat în străinătate, ne face cunoștință și nouă cu el... Chiar sunt curioasă cum e...

RODIMUR 1

06.08.2017, 21:44

Și arată foarte bine...!

Catalina L 1

06.08.2017, 21:59

multumesc la toti

MotanLaOale 1

06.08.2017, 22:22

Gherca Daniela 1

06.08.2017, 22:29

Trebuie sa incercsi eu!

kytz 1

07.08.2017, 07:46

Foarte bună!

miki_a 1

07.08.2017, 19:22

Foarte bună!

dantes 1

09.08.2017, 10:54

Interesanta!

Rahela Velicu 1

09.08.2017, 13:22

oanapl 1

14.08.2017, 22:48

Ador prăjiturile cu rubarbă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose colorate