O prajitura rapida si super delicioasa!!! :X
Se ia o tava dreptunghiulara, se unge cu unt, se adauga cateva linguri de zahar si jumatatile de pruna.
Separam ouale, albusul se bate spuma cu zaharul pana obtinem o bezea ferma, iar galbenusurile se mixeaza cu uleiul, laptele si esenta de rom.
Adaugam faina si praful de copt peste galbenusuri si mixam, iar la final adaugam albusurile batute spuma si amestecam de jos in sus cu mare atentie cu ajutorul unui tel. Compozitia rezultata o punem peste prune.
Tava o dam la cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 grade pentru 35-40 minute sau pana se rumeneste frumos deasupra. Scoatem tava din cuptor si lasam se se racoreasca 5-7 minute, iar dupa aceea o rasturnam pe o planseta sau platou dreptunghiular, o potionam si o pudram cu zahar vanilat si scortisoara.
1
daca folositi indulcitor lichid, il veti pune in galbenusuri