retete de suflet
Merelele curatam de coaja si le taiem felii cat mai subtiri (eu am taiat cubulete cu le-am taiat cu fata in brate) le-am amestecat cu 1 lingura de zahar si zeama de la 1 lamaie.
Intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul si devine o compozitie cremoasa. Adaugam untul opit si racit, laptele si mixam cat sa se incorporeze, adaugam faina cu praful de copt, coaja de lamaie.
Amestecam cu o paleta pana ce s-a omogenizat compozitia, adaugam merele scurse de zeama si pernutele de ciocolata.
Amestecam pana ce se omogenizeaza, turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 50-60 min pana ce se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca in tava dupa care o scoatem pe un platou si o taiem felii.