Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 8 Iul 2018 | 4401 vizualizari

 

Am folosit pentru prima data coacazele in prajituri. Am fost incantata de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 140 g iaurt
  • 50 ml ulei
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta lamaie
  • 300 g coacaze negre
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre:

Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare. Am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit. Am adaugat galbenusurile, uleiul si iaurtul mixand in continuare.

Am adaugat si faina impreuna cu praful de copt, amestecand usor. Am oprit o mana de coacaze, iar restul le-am trecut prin putina faina si le-am adaugat in compozitie.

Am amestecat usor. Am pus compozitia intr-o tava cu hartie de copt, am distribuit restul de coacaze pe deasupra si am introdus in cuptorul incins pentru 25-30 de minute.

Am taiat prajitura rece, dupa ce am pudrat-o putin.

Minunata combinatia coacaze, iaurt, lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pétits chinois in tava rotunda