Blat : Mai intai am amestecat cacaua cu apa fierbinte. Intr-un castron am pus ouale, un praf de sare si am mixat pana si-au dublat volumul, apoi am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am obtinut o crema spumoasa, am redus viteza la mixer si am adaugat pe rand, cacaua, apoi uleiul, mixind dupa fiecare la viteza mica. Apoi am adaugat faina amestecata cu praful de copt, pe care le-am incorporat cu miscari lente de jos in sus. Am tapetat o tava cu hartie de copt ( 20/30 cm) si am turnat compozitia in tava, am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, fiind un blat nu foarte inalt se coace foarte repede, se face testul scobitorii. Am scos tava din cuptor si am lasat blatul sa se raceasca bine.
Crema : Piersicile le-am curatat si le-am dat pe razatoare, am adaugat zaharul si am pus cratita pe foc sa dea in cateva clocote, am luat spuma formata. Gelatina am hidratat-o in apa rece, apoi am tras piureul de pe foc , am adaugat ciocolata , am amestecat pana ce ciocolata s-a topit, iapoi am incorporat gelatina hidratata si am omogenizat. Separat am mixat mascarponele peste care am adaugat piureul de piersici si am omogenizat crema.
Asamblare : Tava in care am copt blatul am imbracat-o cu folie alimentara, am asezat blatul, l-am intepat cu o furculita si apoi l-am insiropat cu lapte fiert si racit. Peste blat am turnat crema de piersici. Am dat tava la rece pentru cateva ore, apoi am scos prajitura din tava si am portionat-o cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fiarta. La final am decorat cu ciocolata topita si feliute subtiri de piersica.