O prajitura usoara si aromata cu blat cu faina de cocos si crema light de branza cu aroma de piersici si fructul pasiunii
Ouale intregi la temperatura camerei, impreuna cu sarea si zaharul le mixam pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam vanilia, uleiul si omogenizam. Punem faina de cocos, amidonul si praful de copt si amestecam usor cu o spatula.
Tapetam o forma de copt cu diametrul de 20 cu hartie de copt. Ungem peretii cu unt si turnam compozitia.
Punem forma la cuptor la 170 de grade C, pentru 20 de minute sau pana se rumeneste usor. si se desprinde usor de pe margine. Scoatem forma si lasam blatul sa se raceasca
Pentru crema hidratam gelatina in 2 linguri apa rece si o incalzim la bain marie fara a fierbe. Batem frisca tare. Luam o lingura si o amestecam cu gelatina racorita, apoi turnam in toata frisca. Adaugam zaharul pudra. Adaugam si crema de branza si omogenizam usor cu o spatula.
Montam prajitura cu ajutorul unui inel de 22 cm/ Asezam blatul pe o farfurie si montam inelul in jurul blatului(in interiorul inelului punem hartie de copt). Turnam crema peste blat. Acoperim cu o folie alimentara si dam forma la frigider pentru cateva ore. Scoatem inelul cu hartia de copt. Presaram deasupra ciocolata alba rasa.
1
daca doriti o crema putin mai tare mariti cantitatea de gelatina