Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen

de Catalina L in Prajituri, 28 Feb 2018 | 2366 vizualizari

 

Iata o prajitura cu compot de mere delicioasa si originala.
Va recomand sa faceti un compot de mere de casa. Pentru prajitura va trebuie in jur de 200 g de compot. (4-5 mere , 2 linguri zahăr, 20 g unt, scortisoara- Se curata merele și se dau pe razatoare
Gatiti merele cu untul, zahărul și scorțișoara timp de 8-10 minute).
Eu am avut un compot de mere cu caramel sarat.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/apfelmuskuchen-prajitura-cu-compot-de.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de 200 g de compot de mere
  • 3 linguri de migdale feliate

Pentru aluat :

  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 / 2 pachet de praf de copt
  • 75 g de unt moale
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen:

Incalziti cuptorul la 200 °C.

Puneti toate ingredientele pentru aluat intr-un castron si amestecati-le cu o furculita (nu folositi mixerul sau robotul).

Puneti 2/3 din aluat intr-o tava unsa (marime 20/30 cm).

Puneti deasupra compozitia din mere.

Amestecati aluatul ramas cu migdalele feliate si puneti-l deasupra.

Coaceti timp de 30 de minute.

Lasati sa se raceasca si taiati-o in portii.

Este delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada turceasca mentolata