Am vazut-o ieri dimineata pe Paprika Tv la Mary Berry...si m-am indragostit pe loc!
Este incredibila, fabuloasa, minunata, irezistibila si va rog sa nu o ratati...
Glazura:
Pregatim mai intai toate ingredientele.
Din cacaua cernuta si apa, facem o pasta intr-un mic bol, adaugam si vanilia.
Punem untul moale, zaharul, ouale pe rand, faina, laptele si mixam cu un tel.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem prajitura la 160 de grade C, timp de 35 de minute.
Scoatem tava, lasam putin sa se raceasca, apoi o intoarcem prin rasturnare pe un grilaj.
Ungem prajitura cu gemul de caise.
Intre timp, preparam glazura, punem frisca intr-un vas pe foc mic, apoi topim in ea ciocolata cu lapte. Punem glazura deasupra prajiturii.
Topim pe baie de aburi ciocolata alba, apoi o punem intr-o punga cu coltul taiat sau pos).
Trasam dungi pe toata lungimea prajiturii, apoi cu un betisor, din lateral, unim sirurile si decoram dupa inspiratie.
Reteta si in video...
https://www.youtube.com/watch?v=zpaOfwXSmto