De sezon, rapid, usor si gustos.......
Am folosit o tava cu pereti detasabili 36/22 cm tapetata cu hartie de copt.
Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si am mixat pana am obtinut o bezea ferma.
Separat am amestecat galbenusurile cu uleiul cca 5-6 min, apoi le-am incorporam in bezea cu miscari lente, la final am cernut faina si am omogenizat compozitia.
In tava tapetata am turnat compozitia, am nivelat-o si am bagat-o la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 10 min. Dupa 10 min am scos tava din cuptor, am asezat jumatatile de caise si apoi le-am umplut cu fulgi de ciocolata alba si neagra. Am dat tava din nou la cuptor pentru cca 30 min, este gata cand trece testul scobitorii. Se lasa la racit, apoi se portioneaza, se poate pudra cu zahar farin. Este o prajitura pufoasa si aromata.