Zarzarele (dezghetate) le adaugam intr-un ceaun impreuna cu zaharul, cana de apa, felia de lamaie si punem pe foc potrivit sa fiarba pana ce se inmoaie zarzarele.
Amidonul il dizolvam in putina apa rece, adaugam peste fructe si lasam sa fiarba pana ce se ingroasa compozitia.
Aluat-drojdia o amestecam cu o lingura zahar si putin lapte si lasam 10 minute deoparte. Intr-un bol amestecam laptele, uleiul, ouale, otetul, adaugam zaharul, coaja de lamaie, sarea, drojdia dizolvata si treptat faina pana ce rezulta un aluat elastic si nelipicios.
Intr-un bol amestecam cele 6 linguri de faina cu ulei pana ce rezulta o pasta moale.
Intindem aluatul pe masa infainata o ungem cu pasta, o impachetam in 3, o insezam intr-un bol/tava si dam la frigider pentru 1 ora.
Impartim aluatul in bucati egale (eu l-am impartit in 4) intindem fiecare bucata pe masa infainata adaugam dulceata pe o margine si rulam.
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.