"Picnicul Bucatarasilor"
Eu zic ca merge perfect in sacosica bunatatilor pentru picnic, usor de depozitat si numai buna de mancat!
Pentru aluat:
Faina o cernem intr-un lighean. adaugam sarea, apa si 2 linguri ulei, framantam pana obtinem un aluat omogem, iar la final restul de ulei. Bila rezultata o lasam deoaparte pana pregatim umplutura.
Pentru umplutura:
Branza o faramitam bine cu un praf de sare, adaugam si restul ingredientelor pana obtinem o umplutura cremoasa si usor de intins.
Luam bila de aluat si o impartim in 4 parti egale.
Fiecare bila o intindem intr-o foaie foarte subtire, pe care o umplem cu branza. Rulam usor si fiecare rulou il asezam intr-o tava dreptunghiulara mare tapetata cu hartie de copt.
Dupa ce am pus cele 4 foi umplute cu branza in tava, separat batem cele 2 oua cu zaharul, smantana si putina vanilie, apoi compozitia rezultata o turnam deasupra placintei si dam totul la cuptorul preincalzit la 180C pentru 40-50 minute sau pana este frumos rumenita.
Cand este gata o lasam sa se raceasca complet, apoi o putem servi.
Este delicioasa!