Desert pasca fara aluat, cu caise si ciocolata

de Nadyne in Dulciuri, 14 Apr 2017 | 4806 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 800 g branza de vaci
  • 10-12 linguri zahar
  • 5 oua
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • esenta vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1-2 plicuri budinca de vanilie
  • 100 g picaturi de ciocolata
  • 200 g caise deshidratate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat, cu caise si ciocolata:

Intr-un bol incapator, mixam branza de vaci, zaharul si ouale. Adaugam frisca lichida, esenta de vanilie si coaja de lamaie, apoi praful de budinca. Praful de copt il stingem cu zeama de lamaie si-l incorporam in compozitie. La final, adaugam picaturile de ciocolata si caisele taiate bucatele.

Turnam compozitia intr-o tava de tort detasabila, unsa cu unt si dam la cuptor, incalzit in prealabil, la 180 grade C, timp de 50-60 minute sau pana se rumeneste frumos.

Pasca se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat, cu caise si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec economic