Le-am tot vazut pe ici,pe colo , adica :Ina, Madi, Oana si altele.....si le-am facut si eu....nu mi-au iesit perfecte ca nici eu nu-s perfecta, dar sunt editie limitata....=)))))))))))
Untul la temperatura camerei l-am mixat bine cu zaharul pudra, apoi am adaugat ouale unul cate unul. La final am adaugat esenta de vanilie, sarea si faina cernuta. Obtinem un aluat moale pe care l-am pus intr-un posh cu un dui rotund.
Am tapetat tava de la aragaz cu hartie de copt si cu ajutorul posh-ului am format rotunjoare nu foarte mari, am presat varfurile si apoi am dat tava la cuptor. Am setat functia pentru prajituri si temperatura de 170 grade C, la cuptorul electic si am copt cca 14 min fursecurile, pana incep sa se rumeneasca frumos pe margine. Se scot din cuptor si se lasa la racit.
Crema e bine sa o facem mai din timp ca trebuie sa stea la rece. Se pune ciocolata maruntita intr-in castron de inox pe baie de abur, se adauga smantana pentru frisca, se amesteca pana se topeste ciocolata, smantana nu trebuie sa atinga punctul de fierbere. Se omogenizeaza bine se lasa putin sa se tempereze si apoi se baga in frigider pentru 2 ore, apoi se scoate si se mixeaza bine pana obtinem o crema spumoasa.
Cand fursecurile sunt racite, se pune crema cu ajutorul unui posh pe unul din fursecuri si cu al doilea lipim. Topim ciocolata si adaugam putin ulei apoi glazuram fiecare fursec in parte, se dau la rece sa se intareasca ciocolata.