:))))) Stiu ca o sa va mire denumirea."Numai trei "este un desert cu putine calorii, rapid,cu trei ingrediente,existente in camara fiecarei gospodine.
Intr-o cratita/forma se pune un strat subtire de gem.
Albusurile se mixeaza cu un praf de sare.
Cand incepe sa se formeze bezeaua, adauga zaharul.
Mixeaza pana obtii o bezea ferma.
Toarna bezeaua peste gem si niveleaza usor.
Ia o cratita mai mare si pune apa fiarbinte in ea.
Pune vasul cu bezeaua in cratita cu apa fierbinte ,fara ca vasul cu bezea sa atinga fundul cratitei cu apa.
Da vasul/forma la cuptorul incins la 170 grade pentru 10 minute ,apoi micsoreaza temperatura la 150 grade.
Dupa 35 minute scoate vasul din cuptor,lasa sa se raceasca.
Rastoarna pe un platou.
1
Eu am folosit o cratita de 3 l.
2
Este foarte important ca vasul/forma in care este compozitia sa nu atinga fundul cratitei cu apa,ca sa nu se arda gemul/dulceata.